صنایع دستی بومی کرمانشاه استانداردسازی می‌شوند

معاون صنایع دستی اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه از استانداردسازی صنایع دستی بومی کرمانشاه به‌ منظور هدایت و کنترل بهتر صنایع‌ دستی خبر داد.
به گزارش روابط عومی اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه نصرت‌الله سپهر با اعلام این خبر افزود: نخستین کمیسیون فنی تدوین استاندارد رشته‌های زیر گیوه هورامی (پارچه‌ای) و تنبور در اداره‌کل استاندارد استان کرمانشاه برگزار شد.
سپهر با بیان اینکه صنایع‌ دستی کرمانشاه به ‌دلیل سابقه، مواد اولیه و هنرمندان معروف، کاملا استاندارد تولید می‌شوند، گفت: در تلاش هستیم تا بسیاری از رشته‌های صنایع‌دستی را به ‌نام کرمانشاه و به‌ منظور هدایت و کنترل بهتر استانداردسازی کنیم.
معاون صنایع‌ دستی اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه با اشاره به توافقات صورت گرفته بین اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اداره‌کل استاندارد استان، افزود: با توجه به ضرورت و نیاز، تعدادی از رشته‌های بومی استان استانداردسازی خواهند شد.
وی یادآور شد: پس از بررسی تمامی مطالب پیش‌نویس استانداردها در کمیسیون مربوطه، مقرر شد که جلسه دیگری به منظور تبادل‌نظر و نهایی کردن موارد فوق برگزار گردد.
به گفته سپهر رشته‌های گیوه رویه ابریشمی و گلیم‌بافی هرسین در دست تدوین بوده و امیدواریم در مدت زمان مشخص رشته‌های صنایع دستی بومی استان کرمانشاه را به‌نام این استان و به‌ کمک اداره‌کل استاندارد، استانداردسازی کنیم.
معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمانشاه اذعان داشت: این جلسه با حضور کارشناسان صنایع دستی، کارشناسان اداره‌کل استاندارد استان، صنعتگران، محققان و اساتید دانشگاه‌ در رشته‌های مذکور برگزار شد.
/108

انتهای پیام/

کد خبر 1392110219